Xbox One Satışa Sunuldu!

   
Xbox One Satışa Sunuldu!


Xbox-One-Satışa-Sunuldu

En büyük rakibi PlayStation 4′ün 15 Kasım’da çıkmasından bir hafta sonu Microsoft’un yeni nesil konsolu Xbox One için satışa sunuldu. 13 farklı ülkede satışa sunulan bu ülkelerin arasında maalesef ülkemiz bulunmuyor.

Rakibi PlayStation 4 ise Kuzey Amerika’da çıkmış ve bir günde 1 milyondan fazla satış yaparak çok iyi bir şekilde satışlara başlamıştı. Xbox One ise bugün birçok ülkede satışa sunuldu.

Bu ülkeler ABD, Almanya, Avusturya, Avustralya,  Brezilya, Fransa, İngiltere, İrlanda, İtalya, İspanya, Meksika, Kanada, Yeni Zelanda gibi ülkelerde satışa sunuldu. Bunun yanında 2. etapta satışa sunulması beklenen ülkeler arasında maalesef Türkiye yine bulunmuyor. İkinci etapta satışa sunulacak ülkeler ise Belçika, Danimarka, Finlandiya, Hollanda, İsveç, İsviçre, Norveç ve Rusya gibi ülkelerde ise 2014 yılında satışa sunulacak. Cihazının çıkış fiyatı Amerika’da 499 Dolar ve Avrupa’da da 514 Euro fiyat etiketi belirlenmiş.

Ülkemizde ise hala bu konu hakkında bir bilgi bulunmuyor. Çıkış tarihi ve fiyatı hakkında açıklama gelmediğiniz söyleyelim. Ülkemizde ki fiyatının diğer ülkelerdeki fiyatına göre 1.500 TL’den fazla bir miktarda sunulması bekleniyor.

 



Etiketler: , , , , , , , , , ,


Henüz bu konuya yorum yapılmamış.
Konu Hakkında Yorumunuz: